maandag 25 februari 2013

Update (24/01/2013)

Inmiddels zijn we reeds al bijna 1/12 ver in het jaar 2013.
De voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen verloopt voorlopig volgens 'schema'. In de maanden november en december werd er gefitnesst, gezwommen en uiteraard gefietst.
De voorbije weken werd de trainingsintensiteit ook opgedreven en reeds enkele trainingstochten van 4 uur 30 afgewerkt. Jammer genoeg is momenteel de sneeuw een spelbreker en is noodgedwongen de MTB weer van stal gehaald. Toch hoop ik in de komende 4 weken de conditie nog voldoende te kunnen aanscherpen om zo op 24 februari van start te gaan in Oud-Heverlee bij de Elite z.c.. 
De trainingen en wedstrijden in het karten werden voorlopig on hold gezet. Het wielrennen krijgt momenteel mijn prioriteit. Combineren is, op enkele kart-trainingen na, niet mogelijk.

Ook werd de nieuwe clubkledij reeds in ontvangst genomen. Dit was even wennen, want na jaren van trouwe sponsoring door "Duvel" (en de daar bijhorende rode kleur), zullen we voortaan te zien zijn in het licht-groen met als hoofdsponsor "Palm". We blijven dus trouw aan het bier...

Hieronder kan je enkele foto's vinden van de persvoorstelling: